pesti tv logo

TUDTA-E KVÍZJÁTÉK

Ki lesz a hónap legnagyobb Pesti Sráca?

Játékszabályzat

KVÍZJÁTÉK „TUDTA-E” SZABÁLYZAT

A Játék szervezője:

PROGRESS MÉDIA HUNGARY Kft.

székhely: 1145 Budapest, Róna utca 174.

cégjegyzékszám: 01-09-357727

adószám: 27932201-2-42

elérhetőség: jatek@pestisracok.hu

A Játék elérhetősége:

A Játék a https://tudtae.pestisracok.hu/ oldalon érhető el.

A Játék időtartama:

A Játék 2020. december 1. és 2021. június 1. között tart, a Játék egyes fordulói havonta zárulnak le.

A Játék folyamata:

A Játékhoz regisztráció szükséges. A regisztrált felhasználó (Játékos) a regisztráció után 15 kérdéses kvízen megy végig, ahol megjelenik egy kérdés és 3 lehetséges válasz. A téma indítása után megjelenik a kérdés és annak a sorszáma, a Játékos aktuális pontja, az összes eddigi pontszáma.

Egy kvízt félbe is lehet szakítani, mert az oldal megjegyzi az aktuális kérdést legfeljebb az adott játék végéig, vagyis a tárgyhónap utolsó napjáig. Ha minden kérdésen végigmegy a Játékos, a végén láthatja az eredményét, vagyis azt, hogy hány kérdésre tudott válaszolni, és ha nem találta el a helyes választ, akkor azt is, hogy mi volt a helyes válasz. Ha Játékos eltalálja a megfelelő választ, akkor kap egy pontot és a következő kérdést, amennyiben nem, akkor ezt a rendszer jelzi és szintén jön a következő kérdés egészen a 15. kérdésig.

A Játékosok által az elért pontszámok alapján készül el a Játék ranglistája. A ranglista minden Játék legvégén megjelenik, a Játékos láthatja az aktuális ranglistás elhelyezését.

Minden hónap utolsó napján a Játék 20:00-kor zárul és csak a ranglista jelenik meg. Ekkor kerül kihirdetésre a hónap „Legnagyobb Pesti Sráca”. Ezt a címet elérő Játékost a rendszer e-mailben értesíti.

A Játékosok a ranglistán a regisztrációkor megadott nevükkel, illetve – Facebook profillal történt regisztráció esetén – a Facebook profilon szereplő névvel jelennek meg. A hónap „Legnagyobb Pesti Sráca” címet az(ok) a játékos(ok) kapják meg, akik a havi összesített eredmények alapján az adott hónapban a legtöbb pontot érték el.

A Játékosok ezt az eredményt minden esetben az oldalról meg tudják osztani saját a közösségi média felületeken, illetve az eredmény a PestiTV Facebook oldalán (https://www.facebook.com/pestitv.hu) is megosztásra kerül.

A Játékszervező kizárhatja a Játékból azokat, akik (i) obszcén, sértő vagy egyéb okból jogsértő megnyilvánulást tanúsítanak a Játékkal kapcsolatban, ideértve a Facebook-on nyilvánosan megosztott ranglistához kapcsolódó kommenteket is, illetve (ii) akik más személy adataival regisztráltak vagy egyéb jogsértést követnek el, vagy (iii) a Játék szellemével és céljával bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tanúsítanak.

A Játékban való részvétel feltételei:

A Játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. A Játékos a regisztrációhoz használhatja Facebook fiókját vagy e-mail címét. A Játékos a regisztráció után egy megerősítő e-mailt kap a jatek@pestisracok.hu címről, amelyben lehetősége van megerősíteni a regisztrációját. Egy email címmel kizárólag egy regisztráció lehetséges.

Adatkezelés:

A Játékhoz kapcsolódó adatkezelési szabályokat a Játékhoz tartozó weboldalon ( https://tudtae.pestisracok.hu/adatkezelesitajekoztato.pdf) elérhető adatkezelési tájékoztató tartalmazza. Az adatkezelési tájékoztató megismerése és elfogadása a regisztráció és a Játékban való részvétel feltétele. Minden Játékos kérheti a jatek@pestisracok.hu címen, hogy az adatai törlésre kerüljenek az adatbázisból, ezzel a felhasználói fiókja, eredményei, pontszámai megszűnnek.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által.